'Canteca de Macao' en Concert

dimarts, 15 de maig del 2007

Los Típitos, Agraviats, Canteca de Macao, La Excepción, Los Rumbers, este es el cartell per al proper divendres 18 de maig per al VilaRock. La entrada és completament gratuïta per al divendres. Dissabte entraran en escena grups com Benito Kamelas, Lehendakaris muertos, ni por favor ni ostias, Piperrak, el Último ke Zierre i Segismundo Toxicómano amb un preu de 20 eurets anticipada. Hi ha zona d'acampada a disposició de qui ho solicite.

Ah, és a Vila-real.




Un poc precipitat, però es pot comentar, no?





Eternaly Young.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

home és precipitat però estaria be, a vorem miserables

Miserable acción ha dit...

Pero cm tagra tan Juliannnnn?????jujaaaaa, no ten vols perdre ni una nennnn, despres de anarten d viatge i tottt, ncara tens ganes de mes festeta???????bueno ya lem vistttt...................K LA DETENGANNNNNNN!!!!!!!!!!!ESE CAVALLO YO ME LO AGOOOOO

Lisèrgic ha dit...

Home, jo no soc el que es gita un dissabte a les uit i mitja del matí després d'haver estat d'esmorzar i de dinar. Ah!, i tb després d'un viatge a los Madriles.

Estas pa xarrar.

Eternaly Young.

Anònim ha dit...

Miserable en accion, que no t'aguantes més, has sucumbit al poder de TITAN, Titandelux,jujahhh,Canteca ja promet com a grup visiteu la seua web, alli podeu obtindre el primer album "cachai" i la maqueta del corresponent, esta de puta mare.

Los eternos rajadores.

No es salva ni Déu. xo Ixe qui es?

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB