Carboni vs Quique, o lo que es lo mismo, llueve sobre mojado!!

dimecres, 23 de maig del 2007


Que pasa en el vestuari del Valencia joderrrrr?????Sempre igual, si no es uno es latre i si no les lesions, k desastre de Club i quina imatge estan donant entre Carboni i Quique.

Sobre el futur fichaje del holandes Wesley Sneijder( 23 anyets, jugador actualment del Ajax), que Carboni esta loco per fichar-lo i que Quique Sanchez Flores diu que no es del perfil ideal per a que jugue la proxima temporada amb el Valencia. Ja va pasar algo similar amb el gran Tavano(!!!!!), per no estar d'acord un amb l'latre, aço ja es desesperant!!!!!
Anit en una entrevista en la Cadena SER-Radio Valencia, l'entrenador del Valencia va disar molt clar a Carboni que en el cas de que aquest jugador acabe jugant en les files del Valencia no serien les mes favorables. I la pregunta es, hasta quan tenen que estar aixi????Qui es el Miserable que s'en ha d'anar del equip????????Qui s'ha de quedar Carboni o Quique ???????????
Bueno la questió es que este asumpte ja no l'aguanta ni samareeeeeeeeee, pareixen xiquetsssss joerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

ESQUE YO SOY FLAMENCO!!!!!!!!!!!!

7 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Lo xungo es que Carboni amaga una pipa, però Quique fica el treball, les ganes i la coherència.

Sempre Quique!

(Ell també és miserable i flamenco!)

Anònim ha dit...

Jo mataria a tots els del València menys a espanyeta, rufete i pocs més

Anònim ha dit...

Però Tu a qui has que matar?? Carboni es la puta risa, no es parla amb cap jugador de la plantilla, no es poden ni vore, el que sobra es ell.

Per al de antes: rufete es de L'espanyol.

Mileuristes & miserables forever.

Las eternaly young in the street tramussol.

Miserable acción ha dit...

Que Quique posaaaa ganessss........??????mira no se de aon tas tret aquesta ideaaa pero es un poc ridiculaaa. Esta clar que Carboni no es parla amb ningu pero el problema no es Carboni, sino el miserable de Bautista(en la papalla isa que te) que l'apolla sempreeeee!!!!
El primer que deurien de fer es tirar a "Quique de la merda" que a estat 2 anys i a fracasat els 2 anys. I segon tirar a Carboni i fichar Monchi del Sevilla, que aixo si que es un director esportiu, no la risa que tenim!!!!!

Lisèrgic ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lisèrgic ha dit...

Miserable accióm, tens prou mala folla. Si Quique enguany ha tingut 12 jugadors del filial durant gran part de la temporada, i damunt complix objectius, ho fa mal? Monchi ise qui és? Lo que haurien d'haver fet és no tirar a Eduardo Macià i a gent currante que hi havia. Res que objectar amb l'especulador amb cara de cerdo. És el primer incompetent. Carboni no estima al Vcia pq fica primer els seus interesos al del club. A Benítez mai li han donat lo que ell volia, els del Liverpool li ho van donar tot i mira els resultats. La confiança ho és tot. Com pot ser el jefe del cos tècnic un exjugador al que Quique no ficava a jugar?? Estos son els resultats.

La qüestió és tindre confiança en la gent.

A un nebot de la gran Lola Flores no li se pot tractar així

Anònim ha dit...

Carboni a la puta calle, el capullo encara no sap que ja no juga i vol estar tots els dies ixint en la televisió, ell té que tindre un paper secundari, els protagonistes són els jugadors i Quique, soles si a quique li donen el que vol, i no és molt, ja va de puta mare. Quique renovació!!!!!
De Soler no xarrarem perquè ja saps pinxi.
Paquito

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB