Mourinho deixa el Chelsea, la alternativa de Quique!

divendres, 21 de setembre del 2007


Mourinho a decidit finalment acabar la seua carrera amb el club londinense al no agradar-li la seua actuació que estava fent en els ultims partits a Roman Abramovich.
El ja ex entrenador del Chelsea podria recibir una cifra económica de mes 35 millons d'euros, segosn la BBC, que posava com a principal sospechos de la pressió a Avram Grant, director esportiu del Chelsea.

Mourinho va comunicar per un SMS a alguns jugadors de que ja no tornaria a entrenar-los cm a John Terry, Frank Lampard o Didier Drogba. En el mensaje els dedicava bona sort per a tots i que tinguen un bon futur, segons el "Daily Telegraph".

El técnic portugués va aplegar a Londres en la temporà 2004-2005 per conduir al Chelsea a 2 tituls de la "Premier League" consecutius en els dos primers anys, 2 Copes de la lliga(2004-05 i 2006-07) i una Copa Inglesa (2007). Dominant el joc ingles en els últims anys. També 2 vegades semifinalista a la màxima competició com es la "Champions League".

Comentar que aquest, seria una bona alternativa per a Quique Sanchez Flores, que ja no l'aguanta ni s'ha mare....!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Avore si la gent es dona conter que Quique a fracasat amb el Valencia i està fracasant!!!Amb 6 defenses en el terreny de joc no es pot jugar mai en la vida.
I no estaria gens mal que aquest entrenador vinguera a Valencia per fer la peineta i altres coses que te per ahi al Madrid i compañia.....

VALEEE!!!!!!

pimpa ha dit...

tu aixo mai o voras si la gent no vol al inutil eixe

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB