El futbol, de dol.

dimarts, 28 d’agost del 2007


El jugador del Sevilla Antonio Puerta ha mort avui a l'Hospital Virgen del Rocío com a conseqüència de les diferents aturades cardíaques sofertes des de la matinada passada de dissabte, segons ha confirmat la ràdio del club sevillista.

Puerta es trobava en una situació "molt crítica" i havia seguit una evolució clínica "desfavorable" en les últimes hores, segons resava l'últim informe mèdic facilitat pel servei mèdic de l'hospital a les 13.07 d'avui.

La situació de Puerta s'havia agreujat considerablement en relació amb l'últim informe mèdic, facilitat ahir al migdia, com a conseqüència dels "signes de sofriment cerebral postanòxic i de la disfunció multiorgànica provocada per l'aturada cardíaca que va motivar el seu ingrés", segons la informació facilitada avui per la direcció mèdica del centre hospitalari.
El món del futbol sempre recordarà a este lateral esquerrà com un campió, gracies a ell el Sevilla F.C. va començar a fer-se gran amb aquell gol a prórroga de la semifinal de la UEFA davant el Shalke 04. Prové de les categories inferiors del Sevilla i sempre ha portat al Sevilla i al futbol en el cor. Ha guanyat molts titols però, desafortunadment no ha pogut amb el més important.
Gràcies Puerta per les grans nits de futbol que ens has donat i gràcies per estimar el bon futbol.
Ànims a l'afició Sevillista i a tots aquells que l'estimaven.
Sempre gran!!!

1 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Impressionant lo de Puerta....no tinc paraules per a dir.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB