Inèdit Festival

dimarts, 28 d’agost del 2007


El pròxim dissabte 29 de septembre tindrà lloc a Bocairent l'Inèdit Festival en el que participaran els següents grups: Red roja (Ontinyent), Relliska (Bocairent-Alcoi), The skafeinats (València sud), De la pata el matxo (Bocairent), Un entre tants (L'horta de València), Voltor (Aldaia), Mal abuso (Ontinyet) i Svaters (Alcàsser).


En principi, este festival tindrà lloc a la Plaça de bous de Bocairent i serà a benefici de l'AFAB. L'hora d'inici no està clara, però sembla ser que serà cap a les set de la vesprada i amb un preu que rondarà els cinc euros amb consumició inclosa.
Esperem que siga l'inici d'una bonica amistat entre els festivals de rock i Bocairent, ja que durant molts anys, Bocairent, ha estat exclòs d'este tipus d'esdeveniments.
Com tots sabeu, i si no us ho dic jo, aquest dia dubatarà un nou grup creat a Bocairent per a l'ocasió, De la pata el Matxo, integrat per gent del poble i entre els quals destacarem la presència d'un miserable a la guitarra flamenca.
Sort per al debut!!!
Jo estaré bufant-me a London, però faré força per a que tot vaja perfecte. Espere que feu algun video pq m'agradarïa voreu.
Vale?!

2 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Julian pero tu ki etsss????Si vols vore alguna actuacio tindras que estar el dia a la plasa de bous com tots, VALEEE!!!!jujaaahh.

Trankil que algun video tindras (si podem grabar de la "bufera")d'alguna actuacio o sinos el posarem algun video que hi haja per youtubeee,valeee!!!!!
Inga miseirooo!!!

Lisèrgic ha dit...

Home, puc canviar el vol per al diumenge però ja seria massa. No ho descarte però és complicat.
Com va per allà dalt?
>Ens veiem no sé quan.
London Calling.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB