Els Miserables tornin a casa

dimecres, 22 d’agost del 2007


Els Miserables han acabat el seu viatge a Saragossa de la millor forma possible, aplegant a casa sanets i amb ganes de mes festa.
Per este motiu vam aplegar dilluns 20 d'agost amb possibilitat de apareixer a la Verbena del dia 22 a la "Plaça de Bous".
Comentar que els Miserables van eixir vius del barranquisme tan famos que tenien pendent a Huesca. Va ser una aventura impressionant en la que els propis Miserables no podien creures el que estaven fent!!! Tirant-se desde els 7-8 metres d'altura, fent sifons.....................una experiencia inolvidable.
La questió es que ja no va ser el mateix que els altres anys, sino que aquest va ser mes animat i amb moltes mes activitats. El gran problema es que per al any que ve , hi haura que demanar per a reis un traje "neopreno" amb els seus respectius instruments............(si algú te pensat fer algo mes l'any que ve, jujaahhh)
Bueno donar la enhorabona a tots els Miserables col·laboradors amb el vietge i l'any que ve mes, que este any em disfrutat i aço s'ha de repetir, valeee!!!!!!!

2 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Aço pareix una del oesttt!!!!!Ai la carxofeta quin vocabulari mes extens que te.
Bueno xics ha estat de puta mare tot, cuidain que despegueee!!!!!!!
Jujaaahhhh, SIEMPREEEEE...........AL MADRID!!!

Miserable acción ha dit...

El mes espectacular apart de la visita al "Monasteri de Piedra"( que menuda mona no vam agarrar......SIEMPREE)el barranquisme va ser daxavooo, JULIAN avore si tanimes a fer-lo amb nosaltress.....

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB