Crònica Miserables-Ath. Ayawaska

dimarts, 29 de gener del 2008


Després de l'última jornada en la que els Miserables guanyaren 2-1 a Ayawaska i en la que els miseros donaren una bona imatge al terreny de joc, aquesta setmana no a pogut tindre la mateixa satisfacció, ja que han caigut per 1-2.
Gracies a l'actuació de l'arbit del partit en la que no va pitar un gol del nostre jugador revel·lació ( el mister Canyeta) en la que el baló va traspassar la línea de gol mig metre, heu van vore tots menys l'arbit que podriem haver-se adelantat en el marcador...............I en la jugada de després, en el contraatac de Ayawaska ens fan el 0-1, gol marcat per un dels jugadors de l'equip contrari en la que es para el baló amb les mans i de rebot clava el primer.
Aquestes jugades van marcar el partit, ja que es veia un partit molt igualat , aunque les emocions no eren les mateixes en aquest partit que en l'altre.
Bueno comentar que l'artillero dels Miserables fou Wincho, i seu mereixia per els Kilometres que va fer en el partit de fa dos setmanes, valeeeee!!!!!!!

<<<------Amunt Miserablesssss---------->>>>

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el partit va estar molt igualat i qualsevol dels dos haguera pogut guanyar. A la pròxima guanyarem que sempre no és pot. Ànim miserables

pimpa ha dit...

jo crec ke fa falta una nova incorporaccio a lequip.teniu alguna idea??

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB