ELECTRONICA EN ESTAT PUR

dilluns, 28 de gener del 2008




el millor festival de musica electronica de lany pasat torna en 2008 mes ke mai,encara no se sap ki anira pero aquest any promet mol,la data definitiva i el tems que falta el podeu trobar http://www.monegrosfestival.com
avore si la gent s'anima una miqueta a vindre ke val la pena,vos eu puc asegurar de 1 ma ke aixo es cremeta de la musica tecno,com podeu comprovar a les fotos del 2007 ,festa nia per a tots y estils de musica tambe,espere les vostres respostes i torne a repetir espere ke algu s'anime a vindre,vale!!!!!!! records de : PIMPA.M.D.F 2008. (fraga,huesca.spain)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ie abel tranquil ke si per mosatros fora anireiem a tots el puestos, pero ja vorem per ixa epoca com esta el tema ke per ixa tempora tambe estan els san fermnin, juja, ja es vora`pimpa.
Au obel, paquito. Es veem en festes

Miserable acción ha dit...

No staria gens mal xq ja saps que sapuntem al k fasa falta, l'any passat ja vam defraudar i aquest any pot ser siga una opció, no es descarta la idea pimpollete.......
Valeeeee!!!!!!
Xq no te callas???

pimpa ha dit...

san fermin aixo ke es???? frasnet aso no es pot comparar amb una festeta de carrer es mes va ser el millor festival de musica electronica del 2007,va ser premia amb el djaward aixo no es tonteria,no es un puto chupinazo ni res de aixo.vale!!!!

Anònim ha dit...

Hi ha vida despr�s de Monegros?

pimpa ha dit...

pues no
pero nia una gustera mentre estas en ells ke no teu pots ni imaginar.......puto guerra

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB