Marxem

dimarts, 22 de gener del 2008


Com tots sabreu demà marxem a la capital de Suècia. Estaré uns dies per el món, passant fred, fent-me cafes, fent futbols damunt del gèl i veient com creuen el carrer esbèltiques rubies.

Miserables, espere que ho doneu tot al camp, la jornada d'esta setmana és molt important i em sap greu no estar present però, promet donar guerra a les pròximes.

Amunt Miserables.

Estocolm ens espera.

Hej då!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

que vaja be nihilista, que no vos tirent del avió com a Melendi, que a cubates no se qui guanyaria, EUSKOBLASKOAK jujaH

Anònim ha dit...

ah!!! i les esbèltiques rubies ja em contaràs la roba que portaran damunt, si veus molleja, seràmiracle. ESTA CARLA?

Miserable acción ha dit...

Misero que disfrutes les vacances que te les as guanyat............jujjajajajajajajaja, no per treballar, si no per el joc que has donat asl Miserables. Hem vist tots com has suat la camiseta com mai, espere QUE VAJA BE PER ALLI VAL!!!
AHHHHHH i si marque un golet ja saps a qui anira dedicat valeeee, Gracies x tot!!!!!

Anònim ha dit...

ie frasno mirat per ahi dalt lo de treballar, perquè ací...... be passeuseu be, no el geles i es veiem a la setmana que ve, vale?
Au nihilistes, quan de mal vos a fet Nietzsche

Lisèrgic ha dit...

Som uns romàntics, frasnet.

Anònim ha dit...

ei fresno una volta estas per alli pega una miraeta per a vore si nia alguna oferta i em portes una bona sueca (pero que no es fasa la sueca que es molt diferent) vale va perreros paseuseu molt be i no mulles el dit que del fred es tallen

Lisèrgic ha dit...

Despr'es dárribar a l´aeroport i estar nevant, despres d´arribar a estocolm, caminar un hora i mitja baix la plutja per carrers desconeguts, per fi hem arribat a l´albergue pero, males noticies, fins dema a les tres no podem entrar. I son les tres de la nit. Sort que aci hi ha internet, cafes i tenim tabac. Ens veiem.

Anònim ha dit...

mare meu quina locura, feu-se cafès que aneu a congelar-se. Ostia tu els miserables/nihilistes a estocolm, amunt valencia qu air guanyà 1-0 al At.Madrid, per si no ho savieu

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB