Crònica Miserables-ConFusió

dilluns, 25 de febrer del 2008

Després d'un mes sense jugar i d'unes festes com son les de Moros i Cristians, no es podia esperar més. La fatiga dels jugadors es va notar en la segona part, en un partit en el que els Miserables anaven guanyan per un contundent 2-0 i que a la fí va acabar amb un empat a 2.
El partit d'aquesta setmana va tindre un sabor amarg, ja que deprés d'una primera part fabulosa, l'equip es va desinflar una miqueta i l'equip Con-Fusió ens va clavar dos gols quasi seguits.
No vam aprofitar les diverses ocasions que vam tindre per ampliar la diferencia i aixo ens va passar factura.
El resultat final no va ser el mes just, ja que vam mereixer algo mes. Peró l'equip contrari va lluitar fins al final del partit i va conseguir l'empat merescut, que pareixia mes una victoria que un empat.
Donar l'enhorabona a Edgar per clavar el segon gol i a Picores (que ja era hora que vinguera).