Torna la Deportivitat

divendres, 15 de febrer del 2008

Bueno després d'unes festes espectaculars, pense que la gent ja s'ha recuperat, aunque algúns encara no tenen prou. Aquest cap de setmana els Miserables tornen al terreny de joc de Bocairent per a jugar un partit molt important davant l'equip Con·fusió.
Esperem la participació de tots aquells Miseros que estiguen a Bocairent i així desfer-se d'uns quants cubates de Festes, que no han sigut poquetets, valeeeee!!!!!!!
Ànims Miserables, que després de festes es fa un poc pesat, però estem ja apunt d'acabar i s'ham de posar en forma.

<------------Miserables, F.C. ----------->

6 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Si però no o, no però si?

Miserable acción ha dit...

NO pero NO!!!!!Valeeee, avorem tanta festeta cm eu solucionem ara, aunque jo crec que no jugarem per les condicions meteorológiques, així recuperarem més forses per l'altra setmana, valeee!!!!
Avore si tornes a kedar primer Morrison i ens tens que pagar un altre soparett.............
kuans niners nian?????

Anònim ha dit...

ola miserables!! vos komunike k tenim una festa de disfraços pendent k es realitzara el dia 1 de març!! teniu k vndre tots disfresats , la festa sera als moscaters bsts per a tots!!!

Anònim ha dit...

vegi, blasco o pimpa, va fiqueu coses en el blog q açò està més mort q la pàgina de nihilistes. L'únic que té escusa és pimpa perquè "treballa", juja

Anònim ha dit...

Alemnys canvieu la data i hora del partit d'esta setmana, que ha canviat, vale? Ostia vegi has vist qui va primer? joder el edgar un partit i ja és la estrel·la del equip, blasco espabilat que només falta que es posse a marcar gols.

pimpa ha dit...

tu si ke saps
valla tela ke gent no posen res y si pose meu lleven
jujaaaa
ale!!!!vicen que ma pasattttt

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB