Contador guanya el tour

dilluns, 30 de juliol del 2007

El ciclista madrileny Alberto Contador, de l'equip nord-americà Discovery, s'ha adjudicat el triomf absolut del Tour de França després de disputar-se l'última etapa, entre la localitat de Marcoussis i els Camps Elisis de París, de 146 quilòmetres de recorregut.


L'etapa final l'ha guanyat l'italià Daniele Bennati (Lampre), vencedor també de la 17a etapa, en 3 hores, 51 minuts i tres segons, cosa que suposa una velocitat mitjana de 37,9 km/h.


Al podi també han pujat l'australià Cadel Evans (Predictor Lotto) i el nord-americà Levyi Leipheimer (Discovery). El triomf de la muntanya ha estat per al colombià Maurici Soler (Barloworld); la regularitat per al belga Tom Boonen (Quick Step); per equips el nord-americà Discovery i en l'apartat de joves el guanyador del Tour, Alberto Contador.


Contador, de 24 anys, s'ha convertit en el cinquè ciclista espanyol en guanyar la prova francesa. El primer va ser Federico Martín Bahamontes (1959), seguit de Luis Ocaña (1973), Pedro Delgado (1988) i Miguel Indurain (del 1991 al 1995).


Esperem que el ciclisme torne ha ser el que sempre ha sigut.
Enhorabona Contador.

2 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Enhorabona Contador, has fet d'aquest tour que torne a tindre una mica d'emoció.
La pitjor noticia ve donada per el positiu de Iban Mayo, QUE DESGRACIA AÇO DEL TOUR!!!!!!

Y la gent criticava a Maradona...???Aço si que es vergonyos!!!!!

Lisèrgic ha dit...

L'exigencia dels patrocinadors fa que els ciclistes no tinguen opció.
Tots els esports estan tacats però s'han centrat en el ciclisme.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB