Jassau confirma la seua reacció

diumenge, 1 de juliol del 2007


L'equip poliesportiu Jassau ha confirmat la seua reacció en el món de l'esport bocairentí, arribant a les semifinals de les 24 hores de futbol-7 celebrades este cap de setmana.

Després de l'èxit aconseguit al futbet, Jassau torna a estar en boca de tots confirmant la seua reacció, aplegant a les semifinals del futbol-7. Jassau ha caigut a les semifinals després d'acabar el temps reglamentari amb un 1-1 i arribant als llançaments des del punt de penal on la sort ens ha girat la cara.

Però una volta més em demostrat perquè estem ahí, simplement perquè estem bojos i practiquem un gran joc, unes voltes catenaccio i d'altres jogo bonito. Som lo que som perquè s'ho hem guanyat i perquè tenim allò que fa falta a tot equip, il·lusió. La veritat es que d'il·lusió anem sobrats així que per al futbol anem a lluitar i a donar-ho tot. Ara que hem aplegat, no serà fàcil baixar-nos del cavall.

Cartxofa, Casi, Camoranessi, G-man, Agulló, Xixo, Cuki, Borja, Palauet, Pescao, Coyote, Nicotigol, Cata, Baül, Scottie i el Quisquilla han demostrat el que es pot fer a un terreny de joc amb l'únic secret de la unió del vestidor acompanyat de la ceremonia màgica cel·lebrada abans de cada partit.


Enhorabona a tots ells.

M'agradarïa tambè donar les gràcies a Curro Romero perquè si no ens haguera motivat així, no haguèrem fet el que hem fet.



5 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Miserable, menuda foto ens vas tirar, açò de jugar en els caçadors, no et va gens bè...

Anònim ha dit...

ostia es deveres esta mes torta ke el misero com anaves cabro....._________
juja

Anònim ha dit...

he

Anònim ha dit...

Jassau va a donar que xarrar, som el equip a batir. De 9 partits tan sols en hem perdut un i va ser contra un equip format per gent de fora. Hem sigut capaços de guanyar-li a equips com els rejos, vicent boleta i cia. i vergatessa un dels millors equips que hi ha a Bocairent despres de nosaltres clar. L'ilusio, la garra i que som lo milloret de cada casa son les nostres virtuts.En fi que desprs de les critiques que vam rebre per un tal curro romero des de aci dir-li que si te algo que dir al respecte...

Anònim ha dit...

jassau ha demostrat ke son gent reforma i an donat força per a tots aquells k han colgat les botes per aixo els done anims per a ke no seu deixen........ juja...........

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB