L'Ajuntament de Sagunt diu 'no' a l' ElectroSplash 07

dilluns, 16 de juliol del 2007

La Junta Local de Govern, reunida l'11 de juliol, ha acordat denegar la cel·lebració del festival de música electrònica 'Electrosplash' en les inmediacions del Port de Sagunt.

Les raons d'esta negativa son les numeroses deficiències presentades per l'organització de l' Electrosplash, de manera que la Junta de Govern ha decidit otorgar un termini de 10 dies per a que el promotor de l'esdeveniment subsane les deficiències detectades.
Segons es pot llegir al comunicat de l'Ajuntament, hi han informes de la Policia Local i de l'arquitecte municipal que recomanen la no cel·lebració de l'esdeveniment per falta de seguretat, a més a més, falten les autoritzacions del propietaris dels terrenys on suposadament s'ha de celebrar este esdeveniment, autoritzacions de la Direcció General d'Interior i d'altres.
Pel que sembla i, com dirien al meu poble, els organitzadors de l'electrosplash són uns autèntics 'xapuceros'.

Però tranquils miserables, tot s'arreglarà, si no hi ha expedició a l'electrosplash, hi haurà expedició a... qui sap? Ja pensarem alguna cosa. Lo bò que este era de bades però ja es sap, de bades pega un frare garrotades!!!

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB