Txupinazo i kalimotxo 2007

dijous, 5 de juliol del 2007

Una representació dels miserables s'ha desplaçat a Pamplona per a viure de primera mà tot l'ambient pamplonica durant els San Fermins 2007.

A partir de huí divendres dia 6 de juliol comencen les festes de San Fermin a Pamplona. A les dotze en punt és el Txupinazo i tot es posa en marxa. L'endemà al matí hi ha el primer dels Encierros, a les vuit en punt. Fins el dissabte 14, que es fan les darreres carreres rera els bous i es canta el Pobre de mi, a Iruña.

Com he dit abans, una representació dels miserables s'ha desplaçat per a viure els encierros i el txupinazo 'in situ'. Nosaltres esperarem noticies seues, ací a Bocairent, 'veient els bous darrere la barrera'.

Si voleu obtenir tota la informació possible de les festes d'enguany, podeu anar a la web del Kukuxumusu. Programes, horaris i tot el contingut de les grans festes que comencen demà. I moltes més coses, es clar. www.sanfermin.com

Si el que voleu, és veure cada dia els encierros per la televisió, també podeu triar entre la TVE i el canal Cuatro. Un altre possibilitat és anar a la web: www.sanfermintv.com. Transmeten tots els encierros en directe i a més podeu recuperar tots els encierros de les últimes 10 edicions, és a dir des del 1998.

Gora San Fermín!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Anar a San fermin i no vore el encierro és com anar a Toledo a per un pebràç. Sas com?

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB