1ºCampionat Pro-Evolution '07

diumenge, 14 d’octubre del 2007


El divendres dia 12 d'Octubre de 2007 es va celebrar al 'Bar Sifó' el 1º Campionat de Pro-Evolution, amb no masa participants, pero si masiva espectació i un altissim nivell de joc.
Hi hagueren trofeus per a 1º classificat, 2º i 3º. La cosa va estar molt emocionant fins a última hora, ja que tots els participants mostraven el seu millor joc davant la televisió, pero la gran final la van jugar dos xavals, que desde asi, desde els Miserables donar-los la enhorabona(que menut nivell no tenien, la mare que va...........¡conejo!).

Aficcionats, amics, organitzadors i participants van donar molt bona imatge, fent-se les cervessetes que tocaven (alguns cubates......jujahh) i mostrant la competitivitat que hi ha hui en dia al Pro-Evolution açi a Bocairent.

Donar tambe la enhorabona als organitzadors, i comentar-los que l'any que ve es celebre atra volta, si pot ser amb mes participants per a que la cosa siga mes emocionant. I si pot ser que ho fasen tambe amb parelles que seria ja la 'bomba', valeee!!!!


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar molt be, aunque cm comenta l'article, podrien haver participat mes jugadors. Aunque ja sabeu que s'ha de tornar a repetir, valeeee!!!!

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB