Més quiquiste que Quique, i ara?

dilluns, 29 d’octubre del 2007

Soler fa fora a Quique. El tècnic del filial, Óscar Fernández, es farà càrrec provisionalment de l'equip

El consell d'administració del València s'ha reunit de matinada per tractar la situació de l'equip després de la derrota per tres gols a zero contra el Sevilla, ahir diumenge. S'ha decidit de destituir l'entrenador, Quique Sánchez Flores. I és que en els darrers cinc partits, el València n'ha perdut dos a Europa i dos a la Lliga. El president de l'equip, Joan Soler, informarà de la decisió a la plantilla avui i n'explicarà els motius.

A les 4 del matí, amb nocturnitat i alevosia i, després d'haver visitat Bocairent este cap de setmana, Batiste Soler destituí a Quique quan a principi de temporada havia apostat fortament per ell. Sembla que la visita de Soler a les Covetes dels Moros fou decissiva a l'hora de pendre la decissió final. Esta és una més de les decisions extranyes de Soler, fora de debats futbolístics, crec que no és la millor manera d'actuar, quan diu blanc després és negre i el vaixell no està ni quet ni estable des que ell va agafar el timó. Dins del València sobra molta gent i el VCF està necessitat de gent que entenga de futbol i no d'aprofitats.

El tècnic del filial, Óscar Fernández, es farà càrrec provisionalment de l'equip, que té una cita a la Lliga demà passat contra el Madrid.

Per a substituir a Quique sonen dos entrenadors carismàtics com son Lippi i Mourinho, però a vorem de que es capaç el nostre presi, ni ell sap lo que vol.

6 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Por finnnnnnnn!!!!!!!
uhhhhh ahhhhhh uhhhhhhhh ahhhhhhhh!!!
Vamos Bautistaaaa, solta la pastaaaa!!

Anònim ha dit...

vaya tela, ara tirarà una maledicció gitana

Anònim ha dit...

darrere de quique espere que destituisquen al entrenador del infantil .c.f del Bocairent,els resultats ho diuen tot,Dominguez solta tu tambe la pasta i posa un bon entrenador.(candela)

pimpa ha dit...

ya era hord ke tiraren eixe misero al carrer,mireu avore si el pilleu per als miserables
jujaaaaaaaaa
conejo con bogabanteeeee

Lisèrgic ha dit...

ja veus, els miseros a qui han de tirar? Jo ho tinc clar qui és. I tu Misero? jujah.

Miserable acción ha dit...

Els Miserables tenen un equip competitiu, el que pasa es que la gent ncara no s'ha adaptat. xo el mon no es va fer en 1 dia ni 2, trankils que ja funcionará quan la gent pose una miketa mes de interes, estic convensut!!!!jujahh!!!valeeeeee

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB