Aniversari d'un Miserable

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Es una realitat!!!! Un Miserable va cumplir ahir 22 tacos (mare meua quina aguela).
Tot va surgir quan a casa de Brutus, mentre estavem fent unes partidetes al Pro-Evolution i unes birretes (alguns.......), va saltar ell mateixa i ens va comunicar que era el seu aniversari.
Un poc precipitat per a celebrar-lo perque el dimecres s'en anava a Valencia, peró al final vam comunicar que eren festes en Albaida, i res millor que anar a celebrar-ho alli (aunque el cumpleanyero sap que te pendent una festeta quan ja tinga uns quants anys mes, valee......).
Comentar que Albaida va ser el lloc ideal per celebrar l'aniversari, ja que apart de que son festes, hi havia verbeneta, molt bon "ganao" i tambe unes copetes,jjejejejjejej.

Bueno Miserable, moltes felicitats!!!!!!!!

QUE ES LO QUE QUIERES?????

3 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Pareix mentira pero es deveres tu, jujahhh, mare meua quin festival en Albaida tu!!!!aço ja es repetira xo de asi uns quants anys e morrisss???valeeee

Anònim ha dit...

gràcies vegi per ficaro en el bloc, que gran eres. Lo de la convidà ixa espere que no siguen molts anytes, però be. Bueno pinxi ja soc un any més major, valeee.
UUHH AAAH, UUUUHH AAAH, juja
PAKITO

Lisèrgic ha dit...

Felicitats Mofli, ens vegem aviat per Benimaclet o Bocairent i espere que em convides a lo que tens per la serra, saps com?

Felicitats Miseiro!

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB