El 'Angulo del Muro'

dimecres, 10 d’octubre del 2007



Inèdit article al diari "Super Deporte", publicat el dia 10 d'Octubre de 2007. No podia ser ni mes ni menys que un dels Miserables de Bocairent, jugador actualment al Muro i que es troba en un estat de gràcia impressionant (uhhhhhh ahhhhhhhhhhh). Jose Vicente Calabuig, mes conegut com 'Cala' , l'han definit en aquest diari com un jove molt fort (????), que va molt be de cap i que te una pegada al baló amb les 2 cames. A més pot jugar en varies posicions del terreny de joc, aunque normalment juga a la defensa.

Es un gran honor tindre un Miserable d'aquestes característiques i a més de Bocairent, entre els millors jugadors de la Comunitat Valenciana. Al diari, l'anomenen l'Angulo del Muro, per la seua polivalencia quan juga al futbol. Es el màxim anotador del grup III amb 5 dianes i ja el tenen com a líder del Muro. Segons ell, comenta a l'article que a de superar la meta personal de gols aquesta temporada, que la te amb 15 gols quan jugava a l'infantil d'Ontinyent (avore si es deveres........vale????).

Bueno Miserable enhorabona per tot el que has fet i estas fent per el Muro, i desde açí, de la pagina dels MISERABLES, donar-te anims per a que continues amb la racha positiva que dus, vale Conejo!!!!!

4 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Ostia quan he vist el diari i he vist la noticiaaaa.....!!!!!!jujahhh, me kedat bocabadat,valee!!!!!uhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh!!!!!!
Aço hi haura que celebrar-ho aquest fin de semana, jujahh, valeee!!!!
Inga conejoooooooo, i aixo de les ofertes de tercera divisió com estaa???????Agarrat a "Trencampolles" de representant ,vale Josema......jujaaaa

pimpa ha dit...

tu sempre penses en celebrar alguna cosa puto misero

Lisèrgic ha dit...

jajajajajajajajajjajajajajaja L'Angulo del Muro, sense paraules.
Redeu miserable.
See You!

Anònim ha dit...

Camoranessi pam pam camoranessi

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB