Brainstorming Cap d'Any

dilluns, 17 de desembre del 2007

Ja que queda molt poc per a cap d'any i les coses encara no estàn gens clares per que farem eixe dia, demanem la col·laboració de tots els Miserables per vore si aquest dia màgic podem anar tots juntets a sopar i pasarseu be.

Proposem que la gent dona idees per vore el millor lloc on poder anar i que tots en general estiguen comformes (ja sabem que es una miqueta tard, per mes val tard que mai,valeee!!!).
Esperem la vostra col·laboració quant antes millor, aixi podrem preparar-ho amb antela·lació i poder avisar a la gent per a que vinga.



Gracies i esperem pasarseu igual de bé com els últims anys, o si pot ser que deu de ser,.......millorrrrrr!!!!!!Jujahh!!!
Valeeee!!!!

9 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Dick, Buba està loqueta per tu!!!

Miserable acción ha dit...

La proposta d'anar a gandia es historia ja, aixina es que una de les idees seria kedar-se asi al poble, pero kedarse al poble ja sabem el que es. Podriem alkilar els Marrocs, no morrison???jujahh!!

Lisèrgic ha dit...

La meua postura referent al tema de cap d'any ja la sabeu. L'home de rostre oscur i jo, i algun glopper més, votem per canviar un any d'aires i marxar cap al festivern a vore que tal. Però sé que la decissió us és complicada, però ahí està.

Anònim ha dit...

als marinos

Lisèrgic ha dit...

També circula la proposta d'anar de menú a algun lloc.

Miserable acción ha dit...

Menu aon Julian????Especifica un poc mes la proposta, valeee miserooo, jujah!!

Lisèrgic ha dit...

El menú és el següent:

Entrepa baix braç i cotillón a gust de cadascú. No sé com va aixó, crec que hi ha un sopar popular però t'has de portar tu el sopar o igual hi ha algo, però hauràs de pagar més. El concert per a eixe dia, amb la pseudo-rave de despres son 25 euros. Al recinte es pot entrar beguda en botelles de plàstic. Crec.

Lisèrgic ha dit...

Algú volia anar als espanyoletos, bruno, agulló, pescao, txema, juju...i tots els altres anaven a vore si quedava lloc als espanyoletos.

Anònim ha dit...

ie vegi q soc paquito, ixe és dic

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB