The Cure, de bades a València.

dijous, 27 de desembre del 2007



El grup The Cure encapçalarà, el pròxim 5 de març, el cartell de la primera edició del MTV Winter a la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València. Serà el primer concert que oferisca la banda britànica dins de la seua gira a Espanya, en una cita que, a més, serà de caràcter gratuït, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els intèrprets de "Boys don't cry" o "Close to me" inauguren així el MTV Winter, un esdeveniment musical que portarà a València durant els pròxims quatre anys una sèrie de concerts de lliure accés al públic que convertirà la Ciutat de les Arts i de les Ciències en una de les grans cites europees de la música. El cartell complet de MTV Winter s'anunciarà "pròximament".

Amb esta nova proposta, la Ciutat de les Arts i de les Ciències vol oferir una "oportunitat única" perquè tots els ciutadans puguen contemplar en directe, de manera gratuïta, "primeres figures del panorama musical internacional". La idea de la participació ciutadana respon a un dels "objectius principals del complex".

Font: Vilaweb

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB