Koeman fa fora Albelda amb el beneplàcit de Soler

dimarts, 18 de desembre del 2007

Ronald Koeman, entrenador del València, ha comunicat avui al capità David Albelda i al porter Santiago Cañizares que ja no comptarà amb ells la resta de la temporada



Ronald Koeman, entrenador del València, ha comunicat avui al capità David Albelda i al porter Santiago Cañizares que ja no comptarà amb ells la resta de la temporada.El tècnic holandès s'ha reunit aquest matí a la ciutat esportiva amb ambdós futbolistes, després de l'entrenament, i els ha comunicat per separat la decisió.

Cañizares té contracte amb el València fins al 30 de juny del 2009, mentre que el capità finalitzava la seva relació contractual amb el club el 2011.

Koeman, en la seva habitual roda de premsa, ha donat a conèixer prèviament i en contra del que és costum la llista de vint convocats per al partit de Copa del dimecres que ve i de la trobada de lliga del dissabte a Saragossa, en la qual no estaven inclosos cap dels dos jugadors, malgrat les set importants absències de l'equip.
Tintín ha entrat fort, però pense que la culpa última és del president del VCF, del bobo de Turís com és conegut al seu poble, ja que la pèsima planificació esportiva als darrers anys ha portat al València a aquest carreró sense eixida. Un tipo que ha entrat per a fer l'estadi i forrar-se no em mereix cap respecte.

Albelda és un home de club i ha d'estar, si no jugant, a la banqueta. Ningú com ell representa el valencianisme. Qui el representarà ara? Vicente? Marchena? No gràcies.

Per Ángulo i Cañete no senc cap pena, de fet des que Cañete va fer fora a Palop, no el puc ni vore. I Ángulo, que voleu que us diga, veient-lo jugar sobra.

Esperem que prompte tornen les aigües a correr pel seu lloc.

2 comentaris:

Miserable acción ha dit...

El "Gordito" a sigut el qui a dit k sen vajen per cames, xo tintin no te la culpa. Ja liu va comentar a Quique i este no va tindre ous de tirar-los.

Jo pense k aixo deurien de haver-ho fet a principi de tempora no ara que l'unic que estan fent es que tots els mitjants de comunicació estiguent darrere del valencia i stan mostrant la vergonya d'un club cm es el valencia.

Lisèrgic ha dit...

Però es que és per a això i molt més, hi ha que fer fora al 'Bobo de Turís'

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB