Stallman opina sobre el canon

dijous, 20 de desembre del 2007


El gran "Richi" (Fundaor del Projecte GNU, destinat a crear un sistema operatiu de còdig obert, Stallman es una referencia per al movimient del software lliure i es també conegut per la seua posició contra les patents de software i el copyright).

Bueno pues li feren una entrevista sobre que opinava del canon digital i com estàn posant-se les coses. Stallman eliminaría el canon i la SGAE ( Societat General d'Autors i Editors) i els reemplaçaría per un impost, xicotet i equitatiu per tots els artistes i una agencia pública que gestione els diners recaudats. Deixan clar que els diners anirien a parar als artistes i NO a les empresses. (Este tio te idees per a tot,jujahh!!!)

Com anécdota, recalcar que una de les preguntes que li fan al "Richi" es que li pareix el Guadalinex (distribució Linux d'Andalucia), i com no respón:
- "No, no podría recomendar esa versión del sistema. Sugiero versiones que no ofrecen programas privativos para instalar. Es menos malo que otros, pero todavía no llega a apoyar completamente la libertad."

<------BAD VISTA-------->
"Vista designed to restrict" Jujahhh!!!!

1 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Jo penjaria a Ramoncin i a tots els mafiosos de l'Sgae.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB