Els Miserables en zona Champions!

dimecres, 12 de desembre del 2007



Després de 7 partits jugats, els Miserables C.F. es troben a la quarta posició de la tabla i a 8 punts del primer classificat (Vergatessa). No està gens mal el arranc que ha tingut l'equip, ja que hi han equips com el Bar Rapid o Vergatessa que estàn imparables, i guanyar-los serà complicat, però no impossible, valeee!!!!

La falta de gol es el gran problema que te l'equip respecte als partits jugats. Però una gran defensa fa la recompensa a la falta de gol. La bona col·locació i les ganes de defendre obtenen com a resultat un mínim percentatge de gols a la nostra porteria (menys quan es juga contra un bon equip com podria ser el Rapid).

Donar l'enhorabona a l'equip per el rendiment que està donant cada partit jugat i a la participació dels jugadors , ja que més d'una vegada alguns jugadors per problemes físics, problemes personals o per la festa no poden assistir.

4 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

i desde quant es guanyen partits? juJah!

Miserable acción ha dit...

Si poses el mateix interés jugant en els miserables cm forme vas jugar l'altre dia a futbol 7, la dinàmica respecte al gol en els Miserables podria cambiar, eu pilles??

Anònim ha dit...

redeu blasco des de quan es guanyen partits? des de fa 3 setmanes, no? menos criticar i ficali més ganes q pareix q et mola jugar en eixe equip

Lisèrgic ha dit...

crec que no heu entes el meu comentari, era una vacilà 'sense cap fonament' i el que volia dir es que es guanyen partits despres del mercat d'hivern. (Em vaig perdre els tres primers partits)No és crítica, al contrari. Estic orgullós del treball fet i d'anar quart i, com no, de l'equip. Amunt Miseros!

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB