Els Miserables no poden amb CON-FUSIO

diumenge, 18 de novembre del 2007

Hui de matí, els Miserables fc han caigut per un marcados de 4-0 davant l'equip CON-FUSIO.

La jornada d'este diumenge no ha sigut bona per als Miserables fc. En un partit marcat per les absències l'equip més miserable de tots ha caigut per 4 gols a zero davant CON-FUSIO. Els Miserables han donat tot el que han pogut però, des del principi ja es veia que la tasca era força complicada ja que només contaven amb uit futbolístes per la absència de molts d'ells a causa de diversos motius no sempre justificats... Ha sigut un d'eixos partits en els que no es pot fer res.

La Primera part hem aguantat prou bé, hem tingut alguna ocasió a pesar d'estar jugnt primer amb uit futbolistes i després amb nou però una internada per la banda de CON-FUSIO amb la posterior passada de la mort ha sigut finalitzada en gol per el davanter de l'equip. En la segona part s'ha intentat anar a marcar però era molt complicat i en diversos contratacs i jugades trenades per CON-FUSIO ens han fet tres gols més i ja res no s'ha pogut fer.

Ho hem donat tot però, lo que no pot ser, no pot ser.

Animar als Miserables per a que no baixen el cap i anar recuperant punts poc a poc ja que no estem en el lloc en el que ens mereixem.