Un poc de seny.

dilluns, 5 de novembre del 2007

Associacions i partits, tret del PP, condemnen la concentració d'extrema dreta



Més de tres-centes persones s’han reunit aquest dissabte al Parc del Mestre Ferrero d’Ontinyent en la festa que ha servit de contrapunt a la concentració que el partit d’extrema dreta Alianza Nacional havia convocat ‘contra la immigració’. En la festa, que ha comptat amb animacions musicals i altres activitats lúdiques, s’ha llegit un manifest en defensa de la igualtat de les persones, per la solidaritat amb els immigrants, i de rebuig ideologies totalitàries i racistes.



A la convocatòria hi han acudit representants de tots els partits polítics d’Ontinyent, a excepció del PP, i de moltes associacions de la comarca. Només conéixer-se que Alianza Nacional pretenia manifestar-se a Ontinyent van aparéixer les primeres veus que denunciaven la condició de ‘xenòfoba, racista i discriminiatòria’ de la concentració. A les crítiques del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent se sumaren els partits i nombroses entitats locals i comarcals que han convocat a participar de la festa.

5 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Vas anar a ballar la "batucada" Juliannnnn?????valeeeeeee....
Titelles i cabolossss, aixo pareixeria la entrada de festes de Bañeressss, jujahh!!

Anònim ha dit...

Valla merda es tenien k matar a tots els catalufos de la merda estos putos gilipolles ,no a la inmigracio cada u aon te k estar , viva españa sense negres i inmigrans i viva el PP i no feu mes articuls destos k no sabeu ni de lo k parleu subnormals

Lisèrgic ha dit...

Anònim, em pareix molt bè (") la teua postura, però que tenen que vore els catalufos en tot açò?

Anònim ha dit...

a mi no em pareix be la postura de l'altre anonim però tampoc se que han de vore el catalufos en això. Membrillo (però bon rotllo)

Anònim ha dit...

El que passa es que aquest gent no sap, que el dia de la seua jubilació cobra la pageta dels impostos que pagaran els inmigrans.O la pagara Rajoiiii??
signa:kotxejuan

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB