Primera victoria dels Miserables

diumenge, 11 de novembre del 2007

A la fi els "Miserables" aconsegueixen la seua primera victoria. Hi ha que senyalar la fecha del dia 10-11- 2007 perque l'equip heu va donar tot al terreny de joc i va guanyar un partit que es veia molt complicat.
Els Miserables ja tenen els seus primers 3 punts davant un equip molt destacat al campionat de l'Esportivitat com es Salse 05. La força, les ganes i l'actitut de tots els jugadors van sobrar per aconseguir la victoria més que merescuda.
Cal destacar del partit l'expulsió sense explicacions del nostre mig campista "Cañeta" , l'arbitratge que va ser més que descarat i l'actitut d'algú dels Miserables, que possiblement tenia raó, peró no era per a que es posarà com es va posar, perque per una tonteria d'aquestes es podria haver d'eixat amb 9 jugadors, i aleshores ja haguera cambiat la cosa.
Pot ser siga que les victories no apareixien perque no comfiavem amb nosaltres mateixos, o tal volta perque ens faltava el gol, peró ara ja estem mes compenetrats entre tots i aço pot cambiar el joc de l'equip.

Donar l'enhorabona a tots els Miserables per les ganes que van posar i per la primera victoria de l'equip !!!!!!!

3 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

La veritat es que s'ho vam currar
i, això que jo vaig fallar més que angulo!

Lo de l'arbitratge deixe'm-ho passar, que tot quede en el camp i a pensar en el pròxim partit que serà complicat per les baixes.

Amunt Miserables!

Anònim ha dit...

el arbit de aon era i a qui pitaba??? era de Bocairent i pitava al zalze - 05,pos ja no dic res mes. moltes targetes amarilles per a que la gent no li sen munte al cap i no li se complike el partit,eixe arbit es de fadrins,vergatesa i salse 05,no hi mes que dir,si guañes en eixe arbit sufrises molt,en definitiva la pases mes puta que garro.

Anònim ha dit...

enhorabuena

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB