Manifestació Neonazi a Ontinyent

divendres, 2 de novembre del 2007


El partit neonazi Alianza Nacional ha convocat pel proper dissabte 3 de novembre a Ontinyent una concentració contra la immigració.
AN és un partit farcit de skinheads neonazis, on milita Pedro Cuevas, assassí de Guillem Agulló, i amb els màxims dirigents a presó per terrorisme, que ara pretén sembrar l'odi a les comarques centrals. Fa uns mesos també van convocar una altra concentració a Xàtiva, que no va reunir més de 50 persones, casualment Ontinyent també està governat pel PP i cap dels dos Ajuntaments ha prohibit els actes dels neonazis.

Els nazis d'Alianza Nacional tenen un nucli de simpatitzants a destacar a les comarques centrals. Pobles com l'Olleria, Canals, Xàtiva, Ontinyent o Alfarrasí compten amb alguns membres actius que participen als actes dels distints partits d'ultradreta que intenten fer-s'hi un lloc. De vegades els mateixos membres passen per les distintes formacions (Alianza Nacional, Democracia Nacional, España2000...) i són ja vells coneguts de la Justícia. Però no només al País Valencià, ja que a Madrid, el proper 17 de novembre convoquen de nou una manifestació sota el lema "la inmigración destruye tu futuro".

Recordem que Pedro Cuevas Silvestre, l'assassí de Guillem Agulló, es presentava a les llistes d'aquest partit les passades eleccions locals a l poble de Xiva. Aquest personatge que no va complir més que 4 anys dels 14 als que havia estat condemnat per la mort de Guillem, fou detingut l'any 2005 per la Guardia Civil durant el transcurs de l'Operació Panzer, que desmantellava la organització neonazi Frente Antisistema, intervenint armes i abundant material de propaganda racista.

6 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Lo que es curiós és com Batasuna és il·legal i gent com aquesta es passetja lliurement pel mòn sense que les autoritats facen res al respecte. Vergonyós.

Anònim ha dit...

Aquestos tenen una forma de pensar totalment diferent a la que te Batasuna. Alianza Nacional te uns objectius que poden complir-se mentre que Batasuna no.
Tot podria ser que aquest partit no estiguera en les proximes eleccions, xo aixo ja es vora.
Per cert, les dues manifestacions celebrades a Ontinyent van pasar sense incidents, que raro.....

Lisèrgic ha dit...

Tots els objectius es poden conseguir, el problema es que totes les formes no son vàlides. Apallissant a inmigrants no acabaràs amb l'inmigració, si realment vols i ficant bombes tampoc conseguiràs l'autodeterminació. Però tot és defensable amb respecte cap els demés.

Anònim ha dit...

Aixo si es una manifestacio , si señor no a la inmigracio , españa sense inmigrans ,lisergic callat k eres un subnormal apollan a batasuna ,xro com eres tan pallaso fill de puta, ves i gitat k no sas ni aon tens la ma dreta , viva españa i el PP

Lisèrgic ha dit...

Res a dir.

Salut per al teu passat.

Anònim ha dit...

el anonim d'antes tu si que eres fill de puta i a lisèrgic no li digues q es calle q ell es un dels q fa la pagina, com q si no el vols sentir no entres a aquesta pagina perquè subnormals com tu sobren. A i no t'amagues en l'anonimat i dona lA cara. PAQUITO

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB