SIMO 2007

dilluns, 5 de novembre del 2007


Aquest fin de semana (del 6 al 11 de Novembre) es celebra a Madrid "La Fira Internacional de Informàtica, Multimedia i Comunicació", que va naixer fa 47 anys i es la més important en tecnologia d'Espanya.
Simo reflexa la evolució del sector tecnológic, asegura Quiroga (Director de la fira): mentre importants fires han tancat les seues portes, SIMO seguis vigent gracies a la seua transformació.
Quiroga va anunciar que hi hauran empreses importants com els altres anys, pero les que deuriem destacar son Sun Microsistems, Oracle, Microsoft Ibérica, HP, Panda Security, Telefónica, Intel y Vodafone.
Bueno pero la noticia mes important no es la de les empreses que hi hauran per el SIMO, sino la visita que tindrà, ni mes ni menys que representació dels Miserables per la fira internacional d'informàtica mes important d'Espanya, acompanyat per els companys de classe i alguns professores del I.E.S L'Estació.
No sols anirem a vore les ultimes novetats en tecnologia i serveis en el mercat, també la "preciocitat d'azafates" que hi tenen contrataes en la fira, aci vos deixe alguna de les imatgens de l'any passat al SIMO,jujahhh!!!

El SIMO 2007 es resumis en 4 dades: 496 expositors, d'ells 49 extranjers, i 287 ponents que participaràn al voltant de 105 jornades.

9 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Marxes cap a los Madriles este cap de setmana? I sobretot, deixes tocada la 'medular' de l'equip?
Siempre ajuanoooooo!

Miserable acción ha dit...

Trankil que cumpliré cm a Miserable, no cm atres......marxe divendres cap a Madrid xo dissabte estaré aci per donar-ho tot per l'equip, valeee!!!!
QUE ES LO QUE QUIERES..???

Anònim ha dit...

misero!! poca broma en el maligne que en disfressa de bombonet per a després pegar-te la mordinyà!

Anònim ha dit...

putos pallasos, calleuse un poketet i no sen doneu tan pel cul , lo unic bo k tindrieu k aver posat eren les ties i res +

Miserable acción ha dit...

Ome Gatzara trankil, podrien tindre un altra camiseta cm per exemple la del nostre amic Richard, xo ja saps cm es la gent, el divendres vorem si podem endurse a alguna azafata al autobussss, jujahhh!!!!

Miserable acción ha dit...

Bueno anonim, les ties son part de la fira, i no podem posar soles les ties sense informar de que va la fira, saps com????
Bueno segur que ta kedat claret, jujahh!!!!!!

Lisèrgic ha dit...

Anònim, quin sentit té tot lo que dius?

Anònim ha dit...

anonim dona la cara a vore ki eres i no insultes a vore si el calfen la cara. PAQUITO

Anònim ha dit...

anònim el unic ke sen dóna pel cul es tompare i algun retor.vale!!!!!!!!!

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB