Arizmendi, nou valencianista

dissabte, 23 de juny del 2007

Javier Arizmendi, nou jugador del València Club de Futbol per a les pròximes sis temporades.


Arizmendi, jugador madrileny de 23 anys provinent del Deportivo A Coruña i propietat de l'Atlético de Mardrid, ha fitxat pel València c.f. per a les pròximes 6 temporades en una operació que li costarà a l'equip valencià uns sis milions d'euros.
Estes dos fotografies ens mostren a este davanter en 'estat pur'.
Sembla que és un jugador a l'estil Salva Ballesta, amb una ideologia semblant. Esperem que almenys ens porte bon futbol però...
Opineu que era necessari?

Creieu que és el davanter que necessitava el VCF?

Què penseu d'ell?





6 comentaris:

Miserable acción ha dit...

Home 6 millonets es uma miketa car, que podrien haver pagat un poc mes i fichar un altre en condicions, pero pense que donarà guerra.
Sobre les fotos que has posat a buscar en Google "Viva Franco" o que????Aquest jugador no te ni punt de comparació amb el teu amic Salva Ballesta.

Lisèrgic ha dit...

Vaig buscar imatges d'ell per dedicar-li un article i em van eixir estes. A més, al Blog Celtarras (http://celtarrismo.blogspot.com/)apareix un article dedicat a este personatge.
Salva eixe mai ha sigut amic meu.
Et confons amb Cristiano Luccarelli.
La veritat es que és molt car, i si a més a més fitxen al Forlan, no sé de que jugarà l'Arizmendi, ni si jugarà, però bé, ells sabran el que fan, nosaltres ja tenim prou fent el Miserables c.f.

Anònim ha dit...

ixe arizmendi un altre carew o pijor encara un altre salva. Blasco salva és amic teu que quedeu en valència, com també ho és raul i guti. Be miserables que ja està ahí el futbol 7
QUIERO ARROZ CON CONEJO!!!

Anònim ha dit...

Jo m'ajunte en Riga Mustapha.

Anònim ha dit...

en Riga i ettien en mama africa e askatu, allí ballant reagge

Lisèrgic ha dit...

Ja veus, el Mama Africa és increïble.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB