Ix la v1.0 del escritori virtual eyeOS!!!!!!!

dimarts, 26 de juny del 2007


Acaba de naixer i ja es famos a nivell mundial. Es la versió 1.0 del escritori virtual basat en web eyeOS , creat per 6 joves de Barcelona que no sobrepasen els 20 anys. Les versions beta les probaren mes de 20.000 persones en només dos dies de vida.
Han sigut 2 anys de treball, empleant els seus estudis. En aquest temps han tret varies versions beta que eren rebudes cada vegada amb mes interés, fins i tot no han aceptat ja 3 ofertes de empreses estadounidenses.
Cada persona te documents, imatgens, música i altres arxius allotjats als servidors eyeOS i pot accedir a ells desde qualsevol ordinador o teléfon móvil del mon. Sols es necessita Internet i un navegador.
"La versión 1.0 ha sido reescrita desde cero. Hemos creado el primer sistema opertaivo real basado en web, siguiendo los estándares de los que ya existen en la actualidad. Además , en codigo libre. lo que anima a mucha gente a colaborar", explica Pau Garcia, un dels desarrolladors.
El servei es gratuit i de fàcil ús, gracies a un excelent diseny gràfic. Hi ha diverses aplicacions de base, processador de text, navegador, agenda,calendari o menssajeria instàntanea, i decenes de aplicacions que poden anyadir-se a les predeterminades: desde programes per escoltar música o veure videos fins a mapes i jocs.
"Tambien hemos creado un conjunto de herramientas, el Toolkit Web, que permiten desarrollar nuevas aplicaciones para eyeOS ", explica un altre dels desarrolladors.



Bueno si voleu pegarli una miraeta asi vos dise un enllaç: http://www.eyeoshispano.com/
I damunt es Software lliureeeeee!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Lisèrgic ha dit...

Acabaràs com l'Altman eixe o com li diguen. (El Robert Altman) Però com eres tan friki?
El bot tb és lliure!!!

Anònim ha dit...

ei miserable!! nosaltres estem intentant posar-lo en l'insti per a l'any que ve. De manera que mira de traure-li la màxima punta possible i així podràs donar tu les classes. Tots hauríem d'acabar com l'Stallman (almenys en la mateixa marmita)... Ei, el nom de 'Comando Mingol' temible i insuperable

Miserable acción ha dit...

Avore si es deveres que l'any que ve el mirem una miketa, aixi aquest istiu li pegare una miraeta val miseiroooo, jujaaa!!!!
Si li tinc k donar jo classes a Pacoo........estarà 1 poc mal, en tot cas me les donarà ell a mi, jjejejej.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB