Un miserable aconsegueix el carnet de conduir

dimecres, 6 de juny del 2007


Segons s'ha filtrat hui, un dels miserables ha aconseguit hui mateix, el carnet de conduir.


El presumpte nou conductor respon a les inicials J.D.M. (James Douglas Morrison) i fou el lider espiritual dels Doors i, ha aconseguit el carnet després d'amenaçar a tots el peatons i ciclistes de València per a que no aparegueren este matí pels carrers de la ciutat.


I ho ha aconseguit, este matí, València estava buida.

Enhorabona mísero i, no corregues!!!

3 comentaris:

Miserable acción ha dit...

No me jodas que Morrison s'ha tret el carnettt???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Mama mia que perill tenim ara a la carreteraaaaa,ara si k podem amargarse i disar pas al gran morris. Ara si k podras agarrar el trailerrr!!!!!!!!!!jujahh!!

ESQUE YO SOY FLAMENCO

Anònim ha dit...

anem a vore pero com va espanya ke li donen el carnet a cualsevol.pero si J.D.M no esta be per a dur un tricicle com te ke dur un cotxe. aixo no pot ser.jo crec ke a sobornat al mestre per a no suspendre...................... J.D.M NO ES BROMA ENORA BONA JA EL TENS. ara n pots beure e mofli..................

Anònim ha dit...

PER ALUSIONS CONTESTARE QUE ME L'HE TRET EN LA CARA BEN ALTA, NO COM ALGUNS QUE ENCARA NO EL TENEN (E ABEL). BE ARA COMENÇA LA MEUA CARRERA EN L'AUTOMIVILISME

QUIERO ARROZ CON CONEJO

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB