Jassau aconsegueix el sub-campionat

diumenge, 17 de juny del 2007



Finalment no ha pogut ser.


Jassau ha caigut davant la Tasca L'Arc per un ajustat 4-2. Després d'uns intensos i molt seriosos partits, l'equip, que aquest any cel·lebrava el dècim aniversari, dirigit per el Quisquilla, ha aconseguit el subcampionat de les 24 H de FS. I ha sigut davant un equip en el que la columna vertebral la formava gent de fora, un equip que estava millor físicament.


Però Jassau mai no ha baixat els braços.


Dos increïbles jugades d'estrategia, després d'una falta i d'un fora de banda, han empatat per dos voltes el partit, però no han sigut suficients aquestes dos jugades finalitzades en gol per Borde per a guanyar el partit. Ens han tornat a marcar. 3-2 i a jugar a la desesperada. O tot o res, amb sis jugadors de camp i sense porter, o marcàvem o ens marcàvem. I ens han marcat el quart. Ací s'ha acabat el somni, somni que va començar divendres a la nit i ha estat a punt de complir-se.


Peró nosaltres som els que hem guanyat.


Jassau ha guanyat en il·lusió, segur.


Ara sols ens queda disfrutar.
La llegenda continua i es fa gran.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JOga bonito o al menys com es puga jujaHHHH enhorabona als miserables de Jassau, aleee

Miserable acción ha dit...

Bueno pareix mentira pero ahi estan, sense dubte ha sigut el equip revelació d'aquest campionat de futbet. Han demostrat que sense extranjers es pot aplegar a una final(bueno crec que no ni havien extranjers), i aixo encara te mes merit.
Enhorabona!!!

Anònim ha dit...

enhorabona a jassau perquè ha nsigut el millor equip de gent del poble. Blasco recuperat que a l'any ke ve pixixi.
Paquito

Anònim ha dit...

Gràcies Paco, no dubtes, el pixixi està al meu cap.

Lisèrgic ha dit...

Per cert, qui havia de demostrar el qué per a jugar en els miserables c.f., nosaltres o tu, pinxi????? Sobren les paraules.

 
Los Miserables en Acción - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB