L'Ontinyent c.f.aconsegueix l'ascens a 2º B

diumenge, 24 de juny del 2007

L'Ontinyent c.f. ha culminat hui diumenge el seu ascens a Segona B després d'eliminar el Numància B a la final de l'eliminatoria.

Després de l'ajustada Victòria aconseguida a l'estadi del Clariano per 1-0, l'Ontinyent cf viatjava a Sòria amb la necessitat d'aconseguir un bon resultat que li permetera guanyar l'eliminatoria.
Finalment, l'1 a 1 del partit de hui, ha permès que aquest equip vall d'Albaidí milite la temporada pròxima a la categoria de bronze del futbol espanyol. L'Ontinyent ha anat per darrere tot el partit, abocat a la pròrroga fins el minut 94, en que ha marcat el gol de l'empat i el gol de l'ascens. Més de 500 persones s'havien desplaçat fins a Sòria per animar a léquip.
A l'equip Ontinyentí l'acompanyaran a 2º B el Vila-real B i el Dénia, després d'eliminar al Mirandés i al San Fdo. de Henares respectivament.
Llàstima per l'Alcoià que finalment no ha aconseguit l'ascens a la segona.